회사소식

Weiss Technik의 현황

년: 2019

An end-of-line test tunnel with a transport system and electrical contacting

Electronic components need to function reliably throughout their entire service life, especially in the case of safety-relevant vehicle components.

기사 보기

A premiere at productronica: the new S!MPATI® 4.70 control software for environmental simulation chambers

With a new design, optimised menu...

기사 보기

vötschtechnik – 매우 정밀하고 재현 가능한 열처리를 위한 혁신적인 산업용 랩 오븐

견고한 구조, 미래에도 사용할 수 있는 기술

기사 보기

WT69 is given the number R-469A – ASHRAE certifies the new refrigerant

With WT69, weisstechnik has developed an alternative to R23 with a GWP reduced by 90%. WT69 has now been certified as a Class A1/A1 refrigerant.

기사 보기

Sicherheit und Komfort bei 60 % weniger Abluft Die neue Workstation

기사 보기

Weiss Technik 바이스테크닉은 다방면의 시험기술과 빠른 서비스, 유연한 세일즈 프로세스를 통해 고객사에 확신을 드립니다.

기사 보기

Precision and stability in its purest form

Planning and installation of a measuring room for FANUC Germany

기사 보기

2018 was a Successful Year for the Schunk Group

Technology group broadens its positioning

기사 보기

"Starter of the Year"

Moritz Schepp drives e-Smart for one year

Ludwig Schunk Prizes awarded

Six THM graduates awarded for achievements in studies and honorary office

기사 보기

Auflagen für Einsatz von Kältemittel werden weiter verschärft

Ab 2020 gilt die nächste Stufe der EU Kältemittelregelung / F-Gase-Verordnung (EU) Nr. 517/2014 für fluorierte Treibhausgase.

Comfortable, safe, uniform

weisstechnik sets new standards on the market with the fitotron SGC insect and plant growing chambers.

챔버의 사이즈가 중요한 경우

Weiss Umwelttechnik은 새로운 "LabEvent"시리즈를 발표합니다: 실험실을 위한 최소 공간에서 EMC, 온도 및 온습도시험을 실시할 수 있습니다.

기사 보기

EMC Test Chambers – LabEvent

The compact and electromagnetically shielded LabEvent EMC Test Chambers ensure reliable temperature tests from -65 to + 100 °C.

기사 보기

Easy handling of electronic components

Modern vehicles require an increasing number of electronic components. These increase driving comfort and make vehicles safer.

기사 보기

Next stage in refrigerant regulation to take effect

The next stage of the EU refrigerant regulation / F-gas regulation (EU) no. 517/2014 for fluorinated greenhouse gases will come into effect from 2020 and will see restrictions...

기사 보기